Fabriksvägen daglig verksamhet och sysselsättning

Vi erbjuder arbetsrelaterad, strukturerad och meningsfull:

  • Daglig verksamhet för personer som omfattas av lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS)
  • Sysselsättning för vuxna med psykisk funktionsnedsättning (SoL)

På Fabriksvägen daglig verksamhet och sysselsättning vill vi tillgodose dina behov och intressen och ta till vara på dina färdigheter för att du ska få en meningsfull vardag. Hos oss finner du tid för både återhämtning och personlig utveckling.

Två kvinnor

Vad gör vi på Fabriksvägen?

Fabriksvägen daglig verksamhet och sysselsättning erbjuder flera aktiviteter med olika inriktningar att välja på. Du har möjlighet att få utveckla dina kreativa färdigheter, få tid för återhämtning och erbjuds friskvård samt utrymme för social samvaro och personlig utveckling.

Aktiviteterna utförs i gruppform tillsammans med andra deltagare med ett individuellt anpassat stöd ut av en handledare. Arbetsuppgifterna varierar och anpassas individuellt utifrån dina önskemål och behov av stöd.

Precis som på Vallentuna arbetscoachningen arbetar vi utifrån metoden Supported Employment som präglar hela vårt arbetssätt. Det innebär kortfattat att vi alltid utgår utifrån dina önskemål, förutsättningar och intressen som är vägledande i vårt arbete.

Vi erbjuder aktiviteter inom områdena:

  • Konst- och hantverk
  • Kök och matlagning
  • Snickeri
  • Friskvård och motion
  • Social samvaro

Samarbete med Vallentuna arbetscoachning

Fabriksvägen sysselsättning och Vallentuna arbetscoachning har ett nära samarbete och insatserna går att kombinera. När du känner dig redo för individuell praktik på öppna arbetsmarknaden kan du under en period kombinerar insatsen på Fabriksvägen sysselsättning med arbetscoachningen.

Regelbundna informationsträffar sker på Fabriksvägen där du kan få information om vad det innebär att ha arbetscoachning.

Hur ansöker jag?

Du ansöker genom att kontakta vuxenenheten på socialförvaltningen eller din LSS-handläggare. Det gör du enklast genom att ringa till Kontaktcenter på telefonnummer: 08-587 850 00.

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats