Föräldraförening

Gustav Vasaskolans föräldraförening är en aktiv förening som arbetar för att ge våra barn extra guldkant under sin tid som elever på skolan. Vi vill tillsammans med andra engagerade föräldrar och skolans personal bidra till en bättre och mer innehållsrik skoltid i en trygg miljö.

Projekt som vi arbetar med kan vara säkrare skolgård, ge vår synpunkt på politiska beslut som berör våra barn och deras skolmiljö, föreläsningar eller besök av inspirerande och motiverande personer, arrangera roliga aktiviteter för barnen som sker efter skoltid, arbeta med att anlägga isplanen på vintern.

Som förening är vi beroende av engagemanget som du som förälder kan bidra med. Vi har flera olika projekt på gång så kontakta gärna oss för att se vad som är på gång eller om du har egna idéer som du skulle vilja driva tillsammans med oss.

Det ekonomiska stöd som vi har att röra oss med under året är det stöd som vi får från våra medlemmar. Ju fler medlemmar vi är desto större möjlighet har vi att arbeta med projekten. Man behöver inte vara engagerad i det operativa arbetet i föreningen för att vara medlem utan det går fint att även endast agera som sponsor genom att betala medlemsavgiften.

Bli medlem/sponsor genom att swisha 100 kr/familj till 123 596 82 43 och fyll i under meddelanden i swish-appen namn på familjen.

Vi finns på Facebook och har en egen hemsida: www.gvsff.se (där finns det även formulär för kontakt)

Har du frågor, idéer eller synpunkter kontakta oss gärna via vår webbplats eller mejla oss direkt: gustavvasaff@gmail.com

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats