Årets lärare i Vallentuna 2021!

Årets lärare i Vallentuna 2021 heter Fredrik Sandberg!

På lärargalan.se beskriver man att idén och grunden till Lärargalan kom utifrån bristen på uppmärksamhet till världens viktigaste personer, lärarna. På Lärargalan uppmärksammas förebilder inom läraryrket och ger Sveriges elever en unik kanal att visa vad de uppskattar i sin undervisning. Genom elevernas och lärarnas reflektioner skapas framgångsrecept på hur bra lärande skapas. Genom Lärargalan skapas möjlighet till att sprida och förankra pristagarnas framgångsexempel genom olika aktiviteter under året, så som föreläsningar, inspirationsdagar, lärarträffar och galakvällen.

- Jag är väldigt stolt över att Fredrik korades till årets lärare i Vallentuna. Det var ett mycket bra val! Rosendalsskolan hade flera nominerade lärare vilket är otroligt glädjande att lärarna uppskattas av elever och vårdnadshavare för deras fina arbete. Jag tror att de elever och vårdnadshavare som nominerat Fredrik har känt att de har en mentor som gör det lilla extra och verkligen gör sitt bästa för att barnet skall lyckas. Hinder ses som utmaningar och fokus ligger på att hitta vägarna runt, över eller genom utmaningen, vilket Fredrik och hans elever lyckats mycket bra med, säger Erik Byström, rektor på Rosendalsskolan.

Fredrik har skapat väldigt starka och goda relationer till alla sina elever. Han satsar på varje elev i klassen och anstränger sig för att hitta en undervisning som passar både den enskilde eleven och gruppen. Undervisningens är flexibel gällande innehåll och miljö för att nå målen och skapa bästa möjliga resultat. Fredrik gör alltid det lilla extra för sina elever för att få dem att trivas och vara trygga och lyckas i skolan.

- Jag känner mig väldigt stolt över att få vara en del av mina elevers utveckling och lärande samt arbeta på en skola som ger mig möjligheter i min undervisning. Resultaten är något som eleverna, jag och mina kollegor i samarbete med alla vårdnadshavare, skapar tillsammans, säger Fredrik Sandberg, Lärare och mentor på Rosendalsskolan.

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats