Hitta bostad

Samhällsbyggnadsförvaltningen i Vallentuna förvaltar 37 kommunägda hyreslägenheter och 75 service- och pensionärslägenheter. De förvaltar också ett antal gruppbostäder för handikappade och det kommunala bolaget AB Össebyhus.

Är du intresserad av de kommunägda bostäderna kan du vända dig till Stockholms stads bostadsförmedling, som Vallentuna kommun har avtal med. Du kan också ta kontakt med hyresvärdar direkt.

Flyttanmälan

När du flyttar ska du göra en flyttanmälan till Skatteverket så att du får rätt folkbokföringsadress. Gör din anmälan i förväg eller senast en vecka efter flytten. Skatteverket sprider din nya adress till samtliga myndigheter och även till många företag.

Eftersändning av post

Vill du ha eftersändning av din post får du beställa det hos Svensk adressändring. Du som bor i en lägenhet ska vara folkbokförd på lägenheten.

Självservice Flyttanmälan

När du ska flytta ska du göra en flyttanmälan till Skatteverket så att du får rätt folkbokförings­adress. Det är gratis och du gör det enkelt och snabbt i Skatteverkets e-tjänst. Du som har barn som flyttar med ska även anmäla flytt för dem.

Mer information

Bostadsförmedlingen i Stockholm AB

AB Össebyhus

Alla lediga lägenheter fördelas via Stockholms Bostadsförmedling.

R2 Fastigheter

Gastir Fastigheter AB

Samhällsbyggnadsbolaget AB

Resinova

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats