Dekorationer

Varje år dekorerar vi ytor för aktiviteter och för att skapa trivsamma och attraktiva utemiljöer. På sommaren och vintern placerar vi ut pop-up parker och till högtider dekorerar vi välbesökta platser med bland annat vacker belysning och säsongsanpassade utsmyckningar.

Påsken i Vallentuna

Under påsk dekorerar vi med jättestora påskägg i olika färger. De är lätta att hitta! Vi har också haft besök av påskharar och påskkycklingar. Med dekorationerna vill vi sprida glädje och färg när du besöker centrum.

bild på stora påskägg

bild på shackbräde för utomhusbruk

Härliga sommar

På sommaren ställer vi upp vår pop-up park på Tuna torg. Här finns bänkbord för möjligheten att sitta en stund och brädspel i aningen större storlekar än vi är vana vid. Du kan spela både schack och fia-med-knuff!  

 

bild på fia-med-knuff spel för utomhusbruk

Halloween

För alla häxor, skelett och monster finns det en jättestor och läskig spindel att se under Halloween. Då smyckar vi en av våra cirkulationsplatser med halloweeninspirerande dekorationer. 

bild på dekortativ spindel och pumpor

Johan och Annika står vända mot hjärtbänken

När julen är här

Under jul svidar vi om till julskrud med vinter pop-up park, julgran och belysning. Med vår julbelysning sprider vi julstämning och lyser upp mörkret. 

Nyhet för året 2022 är den stora hjärtbänken som vår kommunstyrelseordförande, Johan Skog, och kommundirektör, Annika Hellberg, fick provsitta. 

Massor av kärlek

Om du har vägarna förbi Tuna torg, Karby torg eller Bällstabergs torg runt 14 februari så kan du sitta på våra hjärtbänkar. Vi dekorerar även trädet på i Vallentuna centrum med röda hjärtan för att sprida lite glädje och kärlek.

bild på en av hjärtbänkarna och en hund som står på bänken

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats