Dekorationer

Varje år dekorerar vi ytor för aktiviteter och för att skapa trivsamma och attraktiva utemiljöer. På sommaren och vintern placerar vi ut pop-up parker och till högtider dekorerar vi välbesökta platser med bland annat vacker belysning och säsongsanpassade utsmyckningar.

Påsken i Vallentuna

Under påsk dekorerar vi med jättestora påskägg i olika färger. De är lätta att hitta! Vi har också haft besök av påskharar och påskkycklingar. Med dekorationerna vill vi sprida glädje och färg när du besöker centrum.

Påskägg 2020

Pop-up park

Härliga sommar

På sommaren ställer vi upp vår pop-up park på Tuna torg. Här finns bänkbord för möjligheten att sitta en stund och brädspel i aningen större storlekar än vi är vana vid. Du kan spela både schack och fia-med-knuff!  

pop up-park på torget

Halloween

För alla häxor, skelett och monster finns det en jättestor och läskig spindel att se under Halloween. Då smyckar vi en av våra cirkulationsplatser med halloweeninspirerande dekorationer. 

Halloweendekorationer i form av en stor spindel och pumpor. På plats i en av kommunens cirkulationsplatser,

Johan skog och Annika Hellberg inviger julbelysning 2022

När julen är här

Under jul svidar vi om till julskrud med vinter pop-up park, julgran och belysning. Med vår julbelysning sprider vi julstämning och lyser upp mörkret. 

Nyhet för året 2022 är den stora hjärtbänken som vår kommunstyrelseordförande, Johan Skog, och kommundirektör, Annika Hellberg, fick provsitta. 

Massor av kärlek

Om du har vägarna förbi Tuna torg, Karby torg eller Bällstabergs torg runt 14 februari så kan du sitta på våra hjärtbänkar. Vi dekorerar även trädet på i Vallentuna centrum med röda hjärtan för att sprida lite glädje och kärlek.

En hund står på en av hjärtbänkarna som ställs ut inför Alla hjärtans dag.

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats