Tomtkarta

Denna karta kan användas som underlag vid ansökan om tillstånd för bergvärme, förhandsbesked, rivningslov och vissa enkla bygglovsåtgärder som fasadändring och invändiga ändringar. 

Tomtkartan visar fastighetsgränser, fastighetsbeteckningar, byggnader, vägar och vägnamn. Det går även att tända fler kartlager för att visa adresser, detaljplaner, väghållare och flygbilder mm. Om du klickar på ett objekt i kartan visas en ruta med mer information. 

Öppna tomtkartan

Hur skriver jag ut en tomtkarta?

  • Klicka på länken ovan för att öppna karttjänsten.
  • För att hitta din tomt kan du klicka på förstoringsglaset i menyn till vänster och söka på adress eller fastighetsbeteckning. (Du kan även zooma till rätt plats i kartan med musens skrollhjul). För att ta bort blåmarkeringen, klicka i kartan och stäng inforutan som kommer upp.
  • Om du vill se mer information i kartan som tex höjdkurvor klickar du på lager-ikonen i menyn till vänster och klickar på det lager du vill visa.
  • För att skriva ut din tomtkarta klickar du på skrivarikonen i menyn till vänster. Utskriftområdet syns då i kartbilden och du kan flytta det med musen om du vill. (Zooma ut om det inte syns). I dialogrutan kan du välja att lägga till en rubrik och ändra pappersstorlek eller skala. Klicka sedan på "Skriv ut" längst ner i dialogrutan. Din karta visas nu i ett nytt fönster och du kan välja att spara den som pdf eller skriva ut.
Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats